foto

Anna Wallander

  • nar. 11.10.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Videoman
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
2013 Mig äger ingen
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2011 Bez sněhu
2010 Lumen Alla (studentský film)
2008 Patrik - věk 1,5
2006 Den som viskar (TV film)
2003 Pojďme si hrát
Za všechno může láska
2002 Utanför din dörr
1999 Stora och små mirakel
1998 Hela härligheten

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2016 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Wallander (TV seriál)
Försvunnen (S03E02)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky