foto

Arťom Gajdukov

  • nar. 6.10.1985 (34 let)
    Norilsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
2016 Duch baltijskij
Děňgi
2013 Kurjer iz Raja

TV seriály

2018 Konnaja policija (TV seriál)
Serdce ženščiny (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Kurkul (TV seriál)
Murka (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
2013 Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krugosvetka (S05E04)
2009 Zastava Žilina (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Traur (S02E40)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otvetnyj udar. Časť 2 (S08E20)
Otvetnyj udar. Časť 1 (S08E19)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky