foto

Liana Del Balzo

  • nar. 4.3.1899
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 26.3.1982 (83 let)
    Rome, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Luna
1978 Klec bláznů
1975 Tmavě červená
1973 Gatto di Brooklyn aspirante detective, Il
1972 Colpo grosso, grossissimo... anzi probabile
Novelle galeotte d'amore
První klidná noc
1971 Omicidio perfetto a termine di legge, Un
1970 Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile, L'
Shango, la pistola infallibile
1969 Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
Zorro alla corte d'Inghilterra
1967 Zkrocení zlé ženy
1965 Gemelli del Texas, I
1964 Il disco volante
1963 Císařská Venuše
Donna degli altri è sempre più bella, La
1962 Sodoma a Gomora
1961 Five Golden Hours
Italské prázdniny
Masnadieri, I
1960 Apocalisse sul fiume giallo
Cosacchi, I
It Started in Naples
Nuits de Raspoutine, Les
Totò, Fabrizi a dnešní mládež
1959 Ben Hur
Le cameriere
Moralista, Il
1958 Valeria ragazza poco seria
1956 Noi siamo le colonne
1955 Cavalieri della regina, I
Donna più bella del mondo, La
Prezident fotbalového klubu Borgorosso
1954 Neapolský kolotoč
Una donna prega
1953 Fanciulle di lusso
Giuseppe Verdi
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Don Lorenzo
Moglie per una notte
Romanzo della mia vita, Il
1951 Amore e sangue
Bruna indiavolata, Una
Core 'ngrato
Quo Vadis
Schatten über Neapel
Sedm hodin malérů
1950 Ladro di Venezia, Il
Romanzo d'amore
Santo disonore
Strano appuntamento
1949 I pirati di Capri
Totò hledá příbytek
1948 Fiacre N. 13, Il
1947 Apocalisse, L'
1946 Eugenia Grandet
1944 Diavolo va in collegio, Il
1943 Apparizione
Harlem
Storia di una capinera, La
1942 Danza del fuoco, La
Donna del peccato, La
La principessa del sogno
La signorina
Sancta Maria
Sempre più difficile
Sette anni di felicità
Soltanto un bacio
1941 Caravaggio, il pittore maledetto
I mariti (Tempesta d'anime)
Idillio a Budapest
Il re si diverte
Orizzonte dipinto
Tosca
È caduta una donna
1940 Canzone rubata, La
Centomila dollari
Kean
La fanciulla di Portici
Scandalo per bene
1939 Ballo al castello
Eravamo sette vedove
Finisce sempre così
Le educande di Saint-Cyr
Premiéra Butterfly
Torna, caro ideal!
Una moglie in pericolo

TV seriály

1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
1964 Miserabili, I (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace