foto

Charles Rayford

  • zem. 1999

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Stars of the Roller State Disco (TV film)
1979 Spodina
1971 Assault
1970 All the Way Up
1968 Inspektor Clouseau
1965 Hnus
1958 Zkáza Titaniku

TV seriály

1990 Vic Reeves Big Night Out (TV seriál)
1978 Everyday Maths (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace