foto

Jenő Kiss

  • nar. 7.6.1944 (75 let)
    Görcsöny, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2010 Igazából apa
2007 Megy a gőzös
2003 Všechno nejlepší k narozeninám
2002 Náměsíčníci
2001 Sacra Corona
Skleněný tygr
VII. Olivér
1999 6:3
1998 Ámbár tanár úr
1996 Sztracsatella
1994 Devictus Vincit (TV film)
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
Nikdy nezemřeme
1992 Dělej, máš babu!
Vörös vurstli
1991 Bůh kráčí pozpátku
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 Horoskop Ježíše Krista
Labdaálmok (TV film)
1988 Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1987 Bánk bán (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
1985 Higgyetek nekem!
1983 Néma levente (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
1979 Gombó kinn van (TV film)
1976 Vítr jim hvízdá pod nohama
1964 A szívroham (TV film)

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Két sebzett szívű atya (E02)
Kivert gerlepár (E01)
2009 Állomás (TV seriál)
Kisgiza a sztár (S02E07)
Tűzvonalban (TV seriál)
A beépülés (S03E17)
2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
1995 Éretlenek (TV seriál)
A meglepetés (S01E11)
Patika (TV seriál)
Episode 11 (E11)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Kisváros (TV seriál)
Készültség (E15)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A zeneszerző magányossága (E10)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace