foto

Paul Freeman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
1998 Halloween: H20
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
1992 V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1990 Kissing Place (TV film)
1989 Final Notice (TV film)
To bude omyl (TV film)
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 A Hobo's Christmas (TV film)
1986 Firefighter (TV film)
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1981 Bílí lvi
1979 Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
The Triangle Factory Fire Scandal (TV film)
1978 Ruby and Oswald (TV film)
1977 Tarantule (TV film)

TV seriály

1985 Sever a Jih (TV seriál)
1983 The Yellow Rose (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky