foto

Simon Tuke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Mother's Boys
1992 Nebezpečná podobnost (TV film)
1989 Halloween 5
Swimsuit (TV film)
Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Tyhle děti (TV film)
1985 Nezapomenutelné léto (TV film)

TV seriály

2016 Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
Curse of the Bambino (S06E12)
The Adoption Option (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
The Bitter Man and the Sea (S05E22)
Near Death Do Us Part (S05E21)
Mother from Another Mudlick (S05E19)
další epizody (20)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
Surprise (S02E16)
Valentine's Piggyback (S02E15)
další epizody (17)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (23)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn a Gus na ulici (závodní) (S05E05)
Žádná blízká setkání (S05E03)
Chodidla, teď neselhávejte (S05E02)
další epizody (8)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Výstřel do tmy (S04E09)
Vlkodlak (S04E08)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
další epizody (12)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
Když jde Gus do banky (S03E08)
Bruslařské závody (S03E07)
další epizody (15)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Lovci odměn (S02E09)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
další epizody (17)
2005 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Finále (S09E16)
Tajemství (S09E15)
Síla slůvka "ne" (S09E14)
další epizody (8)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Robertův úkol (S09E08)
Debřini rodiče (S09E07)
Psychoterapie pro muže (S09E06)
další epizody (19)
2003 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Jazzové desky (S08E10)
Pták (S08E09)
Oslava s překvapením (S08E08)
další epizody (11)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Kdo jsem? (S07E05)
Králíček (S07E04)
Domácí úkol (S07E03)
další epizody (18)
2001 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Veselé Vánoce (S06E12)
Fanda (S06E11)
Rejbert (S06E10)
další epizody (19)
1999 Love & Money (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Děkuji, ne (S04E09)
Debra cvičí aerobik (S04E08)
Bratranec Gerard (S04E07)
další epizody (21)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Opékač topinek (S03E12)
Byt (S03E11)
Zdravá výživa (S03E10)
další epizody (4)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Dárek (S02E09)
Hra na pravdu (S01E17)
Diamanty (S01E16)
další epizody (6)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Míč (S01E12)
Kapitán Nemos (S01E11)
Krocan nebo ryba (S01E10)
další epizody (12)
The Last Frontier (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace