foto

Kornél Gelley

  • nar. 5.3.1932
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 19.3.1989 (57 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
Kastély csillagfényben (TV film)
1985 Lakótelepi mítoszok (TV film)
1984 A tönk meg a széle (TV film)
1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)
Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 Ezer év (TV film)
Habfürdő
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 A löcsei fehér asszony (TV film)
II. Richárd (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Lear király (divadelní záznam)
Öszi versenyek (TV film)
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
Római karnevál (TV film)
1973 Hasonmás (TV film)
1971 Čardášová princezna
1970 Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
Virágvasárnap
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Sárga rózsa (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
Tři noci jedné lásky
1965 A távirat (TV film)
A vörös vendégfogadó (TV film)
Desátník a ti druzí
Iván Iljics halála (TV film)
1964 Már nem olyan időket élünk
Rab Ráby (TV film)
1963 Meztelen diplomata
Tücsök
1962 Elektra (TV film)
Karinthy Frigyes - Hököm Színház (TV film)

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
Szálka hal nélkül (TV seriál)
Palacsinta meztelenül (E03)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Korának betege (E02)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Kapitán se skleněným okem (E06)
Tuleň s doutníkem (E03)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Rozáli (E04)
Két szomszédvár (E03)
další epizody (4)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
1969 Bors (TV seriál)
Szent Dimitrij éjszakája (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace