foto

Loa Falkman

  • nar. 24.7.1947 (73 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jag kommer hem igen till jul
2011 Korunovační klenoty
2009 Gorjačije novosti
2006 7 miljonääriä
Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Lilla Jönssonligan på kollo
2002 Taurus (TV film)
2000 Melodifestivalen 2000 (TV film)
1999 Dödsklockan (TV film)
1997 Lilla Jönssonligan på styva linan
Slutspel
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
1995 Pensionat Oskar
1994 Den vite riddaren (TV film)
1991 Facklorna (TV film)
T. Sventon och fallet Isabella
1990 BlackJack
1986 Bröderna Mozart
1984 Åke a jeho svět
1983 Tragédie de Carmen, La
1981 Proserpin (TV film)
1977 Mästersångarna i Nürnberg (TV film)

TV seriály

2016 Vårdgården (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
1996 Percy Tårar (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky