foto

Tamás Varga

  • nar. 3.9.1946 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
Soumrak
2017 1 hexameter
2016 Škrtič z Martfü
2015 Noiré
2014 Drága Elza!
Manivejce: Pomsta tvrďáka
2005 Stezky světla
2002 Chacho Rom
1997 Retúr
1991 Az utolsó nyáron
1989 Cena zlata
Vadon
1988 Szigorú idők (TV film)
1979 Pevnost
1973 Fotbal starých časů
1972 Lid dosud prosí
1971 Agnus Dei

TV seriály

2019 Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Két sebzett szívű atya (E02)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1994 Öregberény (TV seriál)
Esztike (S02E06)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1989 Linda (TV seriál)
Stoplis angyalok (S03E03)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2018 A föld nyeli el - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace