foto

Zsolt Dánielfy

  • nar. 6.5.1957 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Álom hava
2015 Kossuth papja (TV film)
2014 A rögöcsei csoda (TV film)
Az 5. íz (TV film)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Két sebzett szívű atya (E02)
Munkaügyek (TV seriál)
Munkahelyi dohányzásért mozgalom (S04E20)
1995 Öregberény (TV seriál)
Püspökkenyér (S03E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kossuth papja (TV film)
2014 A rögöcsei csoda (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 A rögöcsei csoda (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky