foto

A L Katz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť

TV seriály

2002 Jeremiah (TV seriál)
Mother of Invention (S01E13)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Náhradní matka (S07E04)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Syndrom (S06E19)
Anděl propasti (S06E14)
Zpátky na zem (S06E10)
další epizody (4)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Otcové a synové (S05E20)
Deja Vu (S05E16)
Co si pomyslí sousedi? (S05E09)
další epizody (4)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
About Face (S07E10)
Escape (S07E04)
Fatal Caper (S07E01)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
You, Murderer (S06E15)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Whirlpool (S06E03)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Two for the Show (S05E06)
Death of Some Salesmen (S05E01)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
What's Cookin' (S04E06)
This'll Kill Ya (S04E02)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Yellow (S03E14)
Dead Wait (S03E06)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Dokumentární

1991 Haunted Lives: True Ghost Stories (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Whirlpool (S06E03)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky