foto

Norihisa Hiranuma

  • nar. 21.10.1976 (44 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hidamari ga kikoeru
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Hare no čihare, tokidoki hare
Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
Yuda
2012 Arakawa Under the Bridge
Tanemaku tabibito: Minori no cha
2011 Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
Beat (TV film)
2002 KT
2000 Isola: tadžú džinkaku šódžo

TV seriály

2017 Code Name Mirage (TV seriál)
Medamajaki no kimi ucu cubusu? (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Hókago gurúvu (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál)
Litchi De hikari Club (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Rokudenaši BLUES (TV seriál)
2010 Kaibucu-kun (TV seriál)
2009 Kami no šizuku (TV seriál)
2008 Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2005 Asutoro kjúdan (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
2003 Hitonacu no papa e (TV seriál)
Hotman (TV seriál)
Nikoniko nikki (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 High & Low: The Red Rain

TV seriály

2016 High & Low Season 2 (TV seriál)
2015 High & Low: The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky