foto

Gunnar Hellström

  • nar. 6.12.1928
    Alnö, Västernorrlands län, Švédsko
  • zem. 28.11.2001 (72 let)
    Södersjukhuset, Södermalm, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Zorn (TV film)
1983 Raskenstam
1980 Mám tě rád, Marku (TV film)
1968 Name of the Game Is Kill, The
1957 Dcera ze Solbakkenu
1956 Nattbarn

TV seriály

1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Zorn (TV film)
1983 Raskenstam
1981 Jag rodnar
1965 Nattmara
1961 Karneval
Return to Peyton Place
Stöten
1960 Soudce
1957 Dcera ze Solbakkenu
1956 Nattbarn
1954 Karin Månsdotter
1953 Barabbas
Göingehövdingen
Marianne
1952 Hon kom som en vind
Ubåt 39
1950 Medan staden sover

TV seriály

1979 Skeppsredaren (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Zorn (TV film)
1983 Raskenstam
1957 Dcera ze Solbakkenu
1956 Nattbarn

Producentská filmografie

Filmy

1994 Zorn (TV film)
1983 Raskenstam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace