foto

Zoltán Megyeri

  • nar. 19.5.1964 (55 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Perújrafelvétel
2017 Brazilci
Vadkanvadászat
2016 Sightseeing
2015 Argo 2
2002 Előre!
1995 Itt a vége, pedig milyen unalmas napnak indult (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Szoboravatás (S03E06)
Reflux 2. (S02E17)
Reflux 1. (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky