foto

István Fazekas

  • nar. 21.11.1955 (64 let)
    Szolnok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2004 Nepohřbený muž
Világszám!
2003 Kaffka Margit és Bauer Henrik (TV film)
2002 A múzsa csókja (TV film)
1991 A Vipera (TV film)
1986 Mécsfény (TV film)
1983 Šťastný Daniel
1981 Havasi selyemfiú (TV film)
1980 Töredek az eletröl
Vizsgálat Martinovics Ignác szászvári apát és társainak ügyében (TV film)
1979 Gombó kinn van (TV film)

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Koszorúk és más hazugságok (S01E10)
A hírszerzés művészete (S01E09)
A férfi, aki száz alakban él (S01E08)
další epizody (6)
1995 Kisváros (TV seriál)
Füttyvadász (E35)
Orvvadászok (E34)
Leányszöktetés (E33)
další epizody (4)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (11)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (13)

Dokumentární

1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Divadelní záznam

2014 Janika (divadelní záznam)
1995 Homburg hercege (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky