foto

György Miklósy

  • nar. 30.5.1925
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 18.11.2007 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
Občan X (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film)
Napló apámnak, anyámnak
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
Oktogon (TV film)
Randevú Budapesten
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1987 A fészek melege (TV film)
A komáromi fiú (TV film)
A nagy varázslat (TV film)
A nap lovagja (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
Fantastická teta (TV film)
Férfi és nő (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
1985 Hudba života
Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 A bíró (TV film)
A megbízható úriember (TV film)
A tönk meg a széle (TV film)
Don Carlos (divadelní záznam)
Hivatalnok urak (TV film)
1983 Buborékok (TV film)
Fekete császár (TV film)
Nagyvizit (TV film)
1982 A száztizenegyes (TV film)
Humorista a mennyországban (TV film)
Jen žádnou paniku
Requiem
1980 Fehér rozsda (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1979 A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Cesta za spravedlností (TV film)
Csillag a máglyán
Drága jótevőnk (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Mese habbal
Napforduló (TV film)
Negyedik menet (TV film)
Pro koho platí zákon?
Rablók (TV film)
Zelený dvůr
1978 A fürdőigazgató (TV film)
Amerikai cigaretta
Bolondok bálja
Mednyánszky (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Saroküzlet (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
Váljunk el! (TV film)
1977 ...hogy magának milyen mosolya van! (TV film)
A cárné összeesküvése (TV film)
A kard
A tanítvány (TV film)
A váratlan utazás (TV film)
A zöldköves gyűrű (TV film)
Boldogság (TV film)
Földünk és vidéke (TV film)
Kézről kézre (TV film)
Černé démanty (TV film)
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1975 A peleskei nótárius (TV film)
A sas meg a sasfiók (TV film)
A tanévzáró
Az Elnökasszony (TV film)
Muzsika az éjszakában (TV film)
Tudós nök (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Medik (TV film)
Pendragonská legenda
Tigrisugrás (TV film)
1973 Egy filozopter szerelmei (TV film)
Hasonmás (TV film)
Különös vadászat (TV film)
1971 A gyáva
1970 Feleségem hagyatéka (TV film)
Okouzlující
Pesti erkölcsök (TV film)
Tündérlaki lányok (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Nebáncsvirág (TV film)
1967 Egy, kettő, három (TV film)
1966 Mnoho věrnosti pro nic
Uherský magnát
1963 Meztelen diplomata
1962 A vak (TV film)
Délibáb minden mennyiségben
1959 Kard és kocka

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
A meccs (S02E01)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Military Tours (E11)
Frontszínház (E09)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Mozgó Trezor (E05)
Bakafácán (E02)
Military boutique (E01)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A nagy kirándulás (S03E11)
Vándorló levelek (S03E02)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A veszélyes homoktölcsér (S02E13)
Úszik a csigaház (S02E01)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Milión dolarů (E08)
Kapitán se skleněným okem (E06)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)
A vésztörvényszék (E09)
Matt három lépésben (E08)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace