foto

Caroline Foellmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Behold My Heart
2010 Informátorka
2009 Elsewhere
2005 Gettin' Lucky
2004 Dead Doll
Ms. Goldman
2003 Director's Cut

TV seriály

2013 Doll & Em (TV seriál)
2007 Connected (TV seriál)
2005 Do neznáma (TV seriál)
Friends, Lovers, Brothers, and Others (S01E02)
Secret Truths (S01E01)

Dokumentární

2013 Girl Rising

Herecká filmografie

Filmy

2005 The GoodTimesKid

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky