foto

István Velenczey

  • nar. 7.3.1925
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 19.4.2006 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1991 A szerelem (TV film)
Pénzt, de sokat! (TV film)
1987 A varázsló álma (TV film)
Az ördögmagiszter (TV film)
Szeleburdi vakáció
1986 Az aranyifjú (TV film)
Földi kacaj (TV film)
Rafinált bűnösök (TV film)
1985 Anna a Anton (TV film)
Gyémántpiramis (TV film)
Hudba života
1984 A megbízható úriember (TV film)
Amphitryon (TV film)
Ty zatracený živote
Élő holttest (TV film)
1983 Nagyvizit (TV film)
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Asszonyok (TV film)
Halál a pénztárban (TV film)
Közjáték Vichyben (TV film)
Mi muzsikus lelkek... (TV film)
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
Vannak még angyalok (TV film)
1980 A sipsirica (TV film)
Kaptam-csaptam (TV film)
Kojak Budapesten
Látástól vakulásig (TV film)
1979 Fogfájás (TV film)
Pro koho platí zákon?
Rablók (TV film)
1978 Az elefánt (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
Pohádka o Kalifovi a princezně Turandot (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
A nagy képmás (TV film)
A váratlan utazás (TV film)
1976 Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
1975 Embersirató (TV film)
Tornyot választok (TV film)
1974 A locsolókocsi
Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
Pokol - Inferno (TV film)
1973 A lámpás (TV film)
Felhőfejes (TV film)
Lyuk az életrajzon (TV film)
Neapol vidět a...
1972 Byla jednou jedna rodina
Gránátköves karék (TV film)
1971 Egy esküdtszéki tárgyalás (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 A Hanákné ügy (TV film)
Olykor a hegedűk is (TV film)
Profesor podsvětí
Svědek
1968 A férfi (TV film)
Ach, ty ženy!
Egy, kettő, három! (TV film)
Falak
Isten óvd a királyt (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
1967 Az özvegy és a százados
Jaguár
Postaláda (TV film)
Változó felhőzet
1966 Beznadějní
Ketten haltak meg
Titkok éjszakája (TV film)
Uherský magnát
Vidám vasárnap (TV film)
És akkor a pasas...
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
Két találkozás (TV film)
Rab Ráby (TV film)
Róka fogta csuka (TV film)
1964 Férjhez menni tilos!
Zálety krále Matyáše
Éjszaka is kézbesítendő (TV film)
1963 A szélhámosnő
Asszony a telepen
Honfoglalás I-II.
Sokové
1962 Poslední večeře
Zlatý člověk
1961 Az ígéret földje
Dva poločasy v pekle
Vojenská hudba
1960 Egy csirkefogó ügyében (TV film)
Směr Budapešť
1958 Jaká to noc!
Sóbálvány
1953 Föltámadott a tenger
1952 Na hranici dvou světů

TV seriály

1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
1993 Rizikó (TV seriál)
Ragtime (E05)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A párbaj (S03E08)
Az orvvadász (S03E04)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A tojáscsősz (S02E10)
A kandicsrák kincsei (S02E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Miért ugrál a vízibolha? (S01E05)
Ítélet előtt (TV seriál)
1977 Mesélő városok (TV seriál)
Prága (E03)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)
A vésztörvényszék (E09)
Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
Macskazene (E09)
Mesélő városok (TV seriál)
London (E02)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
A Galilei-állomás rejtélye (E02)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A feketefuvar (E02)
1972 Villa a Lidón (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Bors (TV seriál)
A különleges osztag (S03E04)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)
Magdolnabál (S02E02)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Tüskevár meghódítása (E07)
Hárman a berekben (E05)
A szökevény óriás (E03)
další epizody (5)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E12)
A kölcsön ára (E11)

Divadelní záznam

1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky