foto

István Velenczey

  • nar. 7.3.1925
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 19.4.2006 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1988 A nagy képmás (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Földi kacaj (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)
Hudba života
Rafinált bünösök (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Ty zatracený živote
1983 Nagyvizit (TV film)
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Asszonyok (TV film)
Halál a pénztárban (TV film)
Közjáték Vichyben (TV film)
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
Kojak Budapesten
Látástól vakulásig (TV film)
1979 Rablók (TV film)
1978 Az elefánt (TV film)
Kalaf és Turandot története (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
A váratlan utazás (TV film)
1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)
Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
1975 Tornyot választok (TV film)
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
1972 A lámpás (TV film)
Felhőfejes (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 A Hanákné ügy (TV film)
Profesor podsvětí
Svědek
1968 Ach, ty ženy!
Isten óvd a királyt (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
1967 Az özvegy és a százados
Egy, kettő, három (TV film)
Postaláda (TV film)
1966 Titkok éjszakája (TV film)
Uherský magnát
Vidám vasárnap (TV film)
És akkor a pasas...
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
Róka fogta csuka (TV film)
1964 Férjhez menni tilos!
Rab Ráby (TV film)
Zálety krále Matyáše
Éjszaka is kézbesítendő (TV film)
1963 A szélhámosnö
Sokové
1961 Dva poločasy v pekle
Vojenská hudba
1958 Jaká to noc!
1953 Föltámadott a tenger

TV seriály

1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)
A vésztörvényszék (E09)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
A Galilei-állomás rejtélye (E02)
1972 Bors (TV seriál)
A különleges osztag (S03E04)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)
Magdolnabál (S02E02)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Tüskevár meghódítása (E07)
Hárman a berekben (E05)
A szökevény óriás (E03)
další epizody (5)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace