foto

Zoltán Benkóczy

  • nar. 3.4.1943 (76 let)
    Apátfalva, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
1996 Aranyoskáim (TV film)
1994 A csikós (TV film)
Devictus Vincit (TV film)
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
1985 Higgyetek nekem!
1984 Ty zatracený živote
Élő holttest (TV film)
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
Beze stopy
1981 Ligeti legendák (TV film)
Lišáček Lup
1980 Képviselő úr (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Drága jótevőnk (TV film)
1978 A televízió a zene otthona
Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1977 Császárlátogatás (TV film)
Illetlenek (TV film)
Kézről kézre (TV film)
Počestná noc
Sir John Falstaff (TV film)
Černé démanty (TV film)
1976 Operabál 13 (TV film)
1975 A tanévzáró
1974 A bolondok grófja
Kdo je ve vajíčku?
Nincs többé férfi (TV film)
1973 A férjek iskolája
Fotbal starých časů
1972 Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)
Karinthy Frigyes - Hököm Színház (TV film)

TV seriály

1994 Patika (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Linda (TV seriál)
A szatír (S01E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Gyermekáldás (E02)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace