foto

Antonín Máša

  • nar. 22.7.1935
    Višňová, Československo
  • zem. 4.10.2001 (66 let)
    Příbram, Česko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Spoveď (TV film)
1993 Zurvalec (TV film)
1986 Návštěvní hodiny (TV film)
1984 Co je vám, doktore?
1980 Prázdniny pro psa
1968 Ohlédnutí
1966 Hotel pro cizince
1965 Bloudění
1964 Každý den odvahu
Místo v houfu
1961 Turista (studentský film)

TV seriály

1982 Trinásť stránok z pamätníčka (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Rváč (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Zlatá šedesátá (TV seriál) - a.z.
2000 Velvet Hangover

Fanoušci tvůrce