foto

Ei Morisako

  • nar. 11.9.1997 (22 let)
    Inzai, prefektura Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hikaru Gake (TV film)
Mačči šódžo
2011 Ničirin no isan
2010 Gekai Suma Hisajoši (TV film)
Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
2009 Kouzelné pírko
Onna no ko monogatari
Šinko a kouzelná šošolka
2008 Anmicu-hime (TV film)
2007 Cukigami
Last Love
Maison ikkoku (TV film)
Onna no ičidaiki: Mukai Čiaki (TV film)
2006 Hjóten (TV film)
Čibi Maruko-čan (TV film)
2005 Kono mune ippai no ai wo
Purei
Tenši
2004 Casshern: První samuraj nového věku
Inu to arukeba: Čirori to Tamura
2002 Midori no kurisumasu (TV film)

TV seriály

2019 Gakkó XXX: Mó hitocu gakkó guraši! (TV seriál)
2014 Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
2011 Fuju no sakura (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
Zenigeba (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2005 Kegareta šita (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Ai nante iraneejo, nacu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky