foto

Manfredi Aliquo

  • nar. 12.6.1958 (59 let)
    Rome, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ex - Amici come prima!
2002 Consiglio d'Egitto, Il
1999 Ama il tuo nemico (TV film)
Dobrodružná plavba
1997 Les héritiers (TV film)
1990 Podivná pohostinnost
1987 Muž na mušce
1985 Mše skončila

TV seriály

2008 La nuova squadra (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Posmrtná maska (S02E07)
další epizody (8)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Ho sposato un calciatore (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
Egeria (S01E06)
Beranidlo dopadlo na zeď (S01E05)
další epizody (6)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2001 Camici bianchi (TV seriál)
Compagni di scuola (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Okouzlení (TV seriál)
Primo cittadino (TV seriál)
1997 Avvocato Porta, L' (TV seriál)
1995 Baron (TV seriál)
In nome della famiglia (TV seriál)
Pazza famiglia (TV seriál)
Voce del cuore, La (TV seriál)
1993 Passioni (TV seriál)
Un commissario a Roma (TV seriál)
1991 Bambino in fuga tre anni dopo, Un (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace