foto

Enzo Garinei

  • nar. 4.5.1926 (93 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 100 metri dal paradiso
1988 Rimini, Rimini - po roce
1987 Luxusní prázdniny
1984 Delitto al Blue Gay
Delitto in formula Uno
Nástrahy velkoměsta
1982 Banánový Joe
Biancaneve & Co...
1981 Albergo a ore
La dottoressa di campagna
Pierino contro tutti
Pierino medico della SAUB
Zamilovaný blázen
1980 Cameriera senza... malizia
Segrete esperienze di Luca e Fanny, Le
1976 La portiera nuda
1975 Fango bollente
1973 Nikoliv! Případ skončil šťastně!
Skalpel v rukou bílé mafie
1971 Última seńora Anderson, La
1970 Contestazione generale
Prima notte del Dottor Danieli, industriale col complesso del... giocattolo, La
1965 Io uccido, tu uccidi
Latinský milovník
Soldati e caporali
1964 Biblioteca di Studio Uno: La storia di Rossella O'Hara (TV film)
Cleopazza
Marziani hanno dodici mani, I
1963 Frenesia dell'estate
1961 Děvče se zavazadlem
Ferragosto in bikini
1960 A qualcuna piace calvo
Fontana di Trevi
Já, delfín
Tu che ne dici?
Urlatori alla sbarra
1959 Guardatele ma non toccatele
La cento chilometri
La duchessa di Santa Lucia
Raccomandato di ferro, Il
Totò v Madridu
1958 Guardia, ladro e cameriera
Mia nonna poliziotto
Rascel marine
Totò, Peppino a fanatička
Valeria ragazza poco seria
1957 Canzone del destino, La
La ragazza del palio
Malafemmena
Nejkrásnější okamžik
Rascel-Fifì
Ultima violenza, L'
1956 Napoli sole mio!
1955 Donne sole
Hlavu vzhůru
Le diciottenni
Ragazze d'oggi
Signorine dello 04, Le
Totò a Carolina
Totò v pekle
Římské povídky
1954 Bláznivý lékař
1953 Due notti con Cleopatra
Nejkomičtější představení na světě
1951 Accidenti alle tasse!!
Arrivano i nostri
Totò třetí muž
1950 Cadetti di Guascogna, I
Totò hledá ženu
Vedovo allegro, Il
Šest žen modrovousových
1949 Adamo ed Eva
Signorinella
Totò le Moko

TV seriály

2002 Non ho l'età 2 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1975 Giandomenico Fracchia (TV seriál)
1974 Orlando furioso (TV seriál)
1971 Certo Harry Brent, Un' (TV seriál)
1969 Nero Wolfe (TV seriál)
1965 Scaramouche (TV seriál)
1964 Giornalino di Gian Burrasca, Il (TV seriál)
Miserabili, I (TV seriál)
1963 Demetrio Pianelli (TV seriál)
1962 Più rosa che giallo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace