foto

Inger Pehrsson

  • nar. 5.1.1935 (84 let)
    Göteborg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Chess
Saraband (TV film)
2000 Nevěra
1997 Kalle Blomkvist och Rasmus
Švédští hrdinové
1996 Enskilda samtal (TV film)
Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
1995 Kristina Vavřincova
1994 Pillertrillaren
1993 Chytrá malá Lota 2
Prak
1992 Chytrá malá Lota
1991 Býk
Milujeme golf
Önskas
1990 BlackJack
God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
1989 1939
Ženy na střeše
1988 Jungfruresan
Pomněnka
Strul
1987 Návrat dětí z Bullerbynu
1986 Děti z Bullerbynu
Jönssonligan dyker upp igen
Morrhår & ärtor
Oběť
Ormens väg på hälleberget
1985 Můj život jako pes
1984 Bakom jalusin
Po zkoušce (TV film)
Sköna juveler
1983 Kalabaliken i Bender
Limpan
P & B
Två killar och en tjej
1981 Höjdhoppar'n
Kohout
Montenegro
Operation Leo
Rasmus na cestách
Sally och friheten
1980 Jak se stát milionářem
Margyt 1
Marmeladupproret
1979 Jag är med barn
Margyt 2
Min älskade
1978 En och en
Podzimní sonáta
1977 Rajské místo
1976 Mina drömmars stad
1975 Champagnegalopp
Garaget
Jorden runt med Fanny Hill
Lejonet och jungfrun
1974 Nejbáječnější Karkulín na světě
Parade (TV film)
1973 Emil och griseknoen
Om 7 flickor
Scény z manželského života
1972 Michal dělá pořádek
Muž, který přestal kouřit
1971 Brother Carl
Emil i Lönneberga
Jablečná válka
1970 Grisjakten
Ministern
1969 Knihkupec, který se přestal koupat
1967 Tofflan
Tvärbalk
1965 Att angöra en brygga

TV seriály

2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
1992 Lotta på Bråkmakargatan (TV seriál)
1988 Mimmi (TV seriál)
1987 Děti z Bullerbynu (TV seriál)
1986 Rasmus na cestách (TV seriál)
1984 Karlsson på taket (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (10)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)

Dokumentární

2010 Underkastelsen

Herecká filmografie

Filmy

1971 Jablečná válka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky