foto

Éva Igó

  • nar. 4.5.1956 (63 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2008 Casting minden
Něco z Ameriky 2
2003 A Szent Lörinc folyó lazacai
1999 Sluneční jas
1997 Csinibaba
Franciska vasárnapjai
1996 A törvénytelen
Szappanbuborék (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1985 A hattyú halála (TV film)
1984 Mária-nap
Szerelmek (TV film)
1983 Reumavalcer (TV film)
1982 Předevčírem
1980 A bolond lány (TV film)

TV seriály

2015 Sladký život (TV seriál)
Beléptem álmaim kapuin (S01E04)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Elvira Fashion (S04E02)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Megszűnés (S02E24)
Gyerekbarát iroda (S02E12)
A költészet ereje (S02E07)
další epizody (4)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
A vizsga (S02E02)
2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Józsi karrierje (S03E01)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Meghallgatás (S02E10)
Salsa (S02E09)
další epizody (5)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Film az egész világ (E03)
Állomás (TV seriál)
Az ördög neve: Gács (S01E07)
A menyasszony (S01E03)
1994 Kisváros (TV seriál)
Olasz diszkó (E24)
1993 Kisváros (TV seriál)
Jó kis balhé (E11)
Mama csak egy van (E10)
Váratlan vendég (E05)
1982 Dániel (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 World of Dance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky