foto

Róbert Rátonyi

  • nar. 18.2.1923
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 8.10.1992 (69 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Na krásném modrém Dunaji
Razzia az Aranysasban (TV film)
1991 Hölgyek és urak (TV film)
Tiszazug (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 Csalással nem! (TV film)
Oktogon (TV film)
1985 Hudba života
Plukovník Redl
1984 Randevú a Royalban (TV film)
1982 A világkagyló mítosza (TV film)
Atlantisz (TV film)
Bábel tornya (TV film)
1980 A nagy ékszerész (TV film)
Ez a Józsi, ez a Józsi...
Haladék
Promiňte, pane primáři (TV film)
1979 Ingyenélők (TV film)
Zbav nás od zlého
1978 Mednyánszky (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
1977 Elvált asszony - operett dióhéjban
1975 Állítsátok meg Arturo Uit! (TV film)
1974 Intőkönyvem története (TV film)
Sedm tun dolarů
Örökzöld fehérben feketében (TV film)
1972 A Stomfay család (TV film)
A képzelt beteg (TV film)
Běž, aby tě chytili
Princ Bob (TV film)
1970 Házasodj, Ausztria! (TV film)
Pesti erkölcsök (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Svědek
1966 Un fair Lady (TV film)
1964 Hattyúdal
Nyáron egyszerű
1963 Meztelen diplomata
1959 Játék a szerelemmel
1955 Deštivý večer
1949 Díszmagyar
Žhavé lány
1942 Kádár kontra Kerekes

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
Deákpályám (E02)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Doktor Bubo (TV seriál)
Kacsa-lap (S02E01)
Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
Macskazene (E09)
1973 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Na hlavu postavená planeta (E13)
Bláznivá planeta (E03)

Divadelní záznam

1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1988 Legyen a vendégem! (TV pořad) - mod.
1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky