foto

Gellért Raksányi

  • nar. 19.7.1925
    Szigetvár, Maďarsko
  • zem. 20.5.2008 (82 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Helyet az ifjúságnak (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1991 Hamis a baba
Pénzt, de sokat! (TV film)
Tiszazug (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Labdaálmok (TV film)
1988 Soha, sehol, senkinek!
1987 Aranyóra (TV film)
Bánk bán (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Kard és kocka (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Salva pro černého buvola
1984 A bíró (TV film)
A nők iskolája (TV film)
Élő holttest (TV film)
1983 A közös kutya (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
Erdő (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
1980 Gyilkosság házhoz szállítva (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
1978 Maďaři
Mednyánszky (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Pasáček Matyi
Počestná noc
1976 A vihar (TV film)
1975 Csillagok változásai (TV film)
Lear király (divadelní záznam)
1974 Konec snů
Ozorai példa (TV film)
Volpone (TV film)
1973 A csodadoktor (TV film)
1971 Čardášová princezna
1970 Don Quijote, vagy Don Quijote? (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Mérsékelt égöv
Só Mihály kalandjai (TV film)
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
A Cigánybáró (TV film)
1968 Levelek Margitnak (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
Platonov szerelmei (TV film)
Változó felhözet
1965 20 hodin
Desátník a ti druzí
Kristóf, a magánzó (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 Dáma-hetes-ász... (TV film)
1963 Fáklyaláng (TV film)
Mici néni két élete
1961 Napfény a jégen
Nö a barakkban (TV film)
1960 Město bez tváře
1959 Szombattól hétfőig
Vzhůru po šikmé ploše
1958 A szökevény
Služka
1956 Az eltüsszentett birodalom
Kolotoč
Propast
1954 Rákócziho poručík
1953 Föltámadott a tenger
1951 Paní Déryová
1949 Díszmagyar
Její úspěch

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Szomszédok (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Aktatáska (E04)
1981 Petőfi (TV seriál)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)
1972 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Planeta splněných přání (E11)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Két szomszédvár (E03)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az első levél (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace