foto

Gellért Raksányi

  • nar. 19.7.1925
    Szigetvár, Maďarsko
  • zem. 20.5.2008 (82 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Helyet az ifjúságnak (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1991 Hamis a baba
Pénzt, de sokat! (TV film)
Tiszazug (TV film)
1990 Rendhagyó feltámadás (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Labdaálmok (TV film)
1988 Soha, sehol, senkinek!
1987 A varázsló álma (TV film)
Aranyóra (TV film)
Bánk bán (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Kard és kocka (TV film)
1985 A béke hetedik napja (TV film)
A tanítónő (TV film)
A vén bakancsos és fia, a huszár (TV film)
Erdő (TV film)
Salva pro černého buvola
1984 A bíró (TV film)
A nők iskolája (TV film)
Élő holttest (TV film)
1983 A közös kutya (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
1980 Gyilkosság házhoz szállítva (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
1979 Fogfájás (TV film)
Tündér Erzséböt
1978 Maďaři
Mednyánszky (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Pasáček Matyi
Počestná noc
1976 A vihar (TV film)
Csillagok változásai (TV film)
1974 Konec snů
Ozorai példa (TV film)
Volpone (TV film)
1973 A csodadoktor (TV film)
Lyuk az életrajzon (TV film)
1972 Stal jsem se mužem zákona
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Čardášová princezna
1970 A revizor (TV film)
Don Quijote, vagy Don Quijote? (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Mérsékelt égöv
Só Mihály kalandjai (TV film)
Történelmi magánügyek
Érik a fény
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
A Cigánybáró (TV film)
1968 Levelek Margitnak (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
Nem várok holnapig...
Platonov szerelmei (TV film)
Változó felhőzet
1965 20 hodin
Desátník a ti druzí
Kristóf, a magánzó (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 Dáma - hetes - ász... (TV film)
Zlatá hlava
1963 Fáklyaláng (TV film)
Mici néni két élete
Osudná záměna
1961 Napfény a jégen
Nő a barakkban (TV film)
1960 Město bez tváře
Égrenyíló ablak
1959 Bogáncs
Szombattól hétfőig
Vzhůru po šikmé ploše
1958 A szökevény
Služka
Sóbálvány
1956 Az eltüsszentett birodalom
Kolotoč
Propast
1955 Zvláštní znamení žádné
1954 Fel a fejjel
Rákócziho poručík
1953 Föltámadott a tenger
1952 Křest ohněm
1951 Kolonie pod zemí
Paní Déryová
1950 Kateřina se vdává
Lúdas Matyi
1949 Díszmagyar
Její úspěch

TV seriály

1989 Zsarumeló (TV seriál)
Zulejka Méhkirálynő oda-vissza (E01)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Szomszédok (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Aktatáska (E04)
1981 Petőfi (TV seriál)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
1980 Pompomova dobrodružství (TV seriál)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Utazás a Holdba (TV seriál)
A nagy utazás (E03)
Utas a lövedékben (E02)
Egy fontos bejelentés (E01)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A hazatérés (E14)
1972 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Planeta splněných přání (E11)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Két szomszédvár (E03)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az első levél (E03)
1964 Vízivárosi nyár (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Divadelní záznam

1975 Lear király (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky