foto

Ken Nakamoto

  • nar. 5.6.1956 (63 let)
    Asakura, Taitó-ku, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
Tono, risoku degozaru!
2015 Raia no inori
2014 Curi deka 5 (TV film)
2010 Railways: 49sai de denša no untenši no natta otoko no monogatari
2009 Kao (TV film)
2008 Curibaka nišši 19
2007 Curibaka nišši 18
2006 Curibaka nišši 17
2005 Curibaka nišši 16
Překonat sám tisíce mil
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
2003 Curibaka nišši 14
Samačare nakanaide, mandolin
2002 Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
Man-hole
1999 Poppoja
1998 Curibaka nišši 10
1997 Curibaka nišši 9
1994 Curibaka nišši special
1993 Curibaka nišši 6
1992 Curibaka nišši 5
1991 Curibaka nišši 4
Musuko
1990 Donmai
Tanba Tecuró no daireikai 2: Šindara odoroita!!
1989 Curibaka nišši 2
1988 Curibaka nišši
1986 Poslední šot
1984 Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1982 Ekisutora
Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 Kurutta kadžicu

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Šitamači Rocket (TV seriál)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Platinum Age (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Osoroshi (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 My Fair Boy (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1994 Tekireiki (TV seriál)
1990 Tokai no mori (TV seriál)
1984 Aoi Hitomi no Sei Life (TV seriál)
1983 Kinjóbi no cumatači e (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky