foto

Lise Fjeldstad

  • nar. 17.6.1939 (81 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Stínový muž
2010 Vennlige mennesker
2006 Úkaz
1985 Brennende blomster
I na kamenech rostou stromy
Soldatene synger ikke lenger (TV film)
1981 Liten Ida
1977 Dagny
1969 Klabautermanden
1968 Malý Eyolf (TV film)
1966 Afrikaneren
Hlad

TV seriály

2021 Exit (TV seriál)
Selg! Selg! Selg! (S02E06)
2019 Exit (TV seriál)
Steril (S01E01)
2008 Hvaler (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
1998 Åpen post (TV seriál)
1993 Fortuna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky