foto

Håkan Serner

  • nar. 1.9.1933
    Malmö, Skåne län, Švédsko
  • zem. 25.10.1984 (51 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Skuggan av Henry (TV film)
1984 Muž z Mallorky
1981 Rasmus na cestách
Snacka går ju...
1980 Ett drömspel (TV film)
Flygnivå 450
1977 Bum!
1976 Hallo Baby
Muž na střeše
1975 Svobodárna
1974 Gustav III (TV film)
Zlodějské strašidlo
1971 Jablečná válka
Smoke
Änkeman Jarl (TV film)
1970 Ministern
Pippi v zemi Taka-Tuka
1969 Biprodukten (TV film)
Kameleonterna
Mej och dej
Ni ljuger
Solens barn (TV film)
Som natt och dag
1968 Het snö
1967 Pac a pusu
1966 Hemsöborna (TV film)
1965 Calle P.
Herr Dardanell och hans upptåg på landet (TV film)
1964 Henrik IV (TV film)
Käre John
1963 Misantropen (TV film)
1962 Dödens arlekin (TV film)
1959 Raggare!
1958 Den store amatören
Jazzgossen
Lek på regnbågen
1955 Våld
1953 Marianne

TV seriály

1986 Rasmus na cestách (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1974 Engeln (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace