foto

P.A. Lundgren

  • nar. 3.7.1911
    Vastra Harg, Švédsko
  • zem. 27.9.2002 (91 let)
    Malmö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1980 Margyt 1
1979 Den åttonde dagen
Margyt 2
1976 Mina drömmars stad
1975 Jorden runt med Fanny Hill
1974 En handfull kärlek
1973 Smutsiga fingrar
Stenansiktet
1971 Dotek
Lockfågeln
The Night Visitor
1970 Rötmånad
1969 An-Magritt
Náruživost
1968 Hanba
1967 Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet
Stimulantia
1966 Postel sourozenců 1782
1965 ...för vänskaps skull...
1964 A co všechny ty ženy
Svenska bilder
1963 Hosté večeře Páně
Mlčení
1962 Milenka
1961 Briggen Tre Liljor
Jako v zrcadle
Lustgården
Stöten
1960 Kärlekens decimaler
Pramen panny
Ďáblovo oko
1959 Bara en kypare
Himmel och pannkaka
1958 Du är mitt äventyr
Flottans överman
Tvář
1957 Sedmá pečeť
Sommarnöje sökes
1956 Den hårda leken
Sjunde himlen
1955 Enhörningen
Ljuset från Lund
Våld
Úsměvy letní noci
1954 Lekce v lásce
1953 Glasberget
Léto s Monikou
1952 Kalle Karlsson från Jularbo
När syrenerna blomma
1950 Motorkavaljerer
När kärleken kom till byn
Rågens rike
1949 Bohus Bataljon
Gatan
Hin och smålänningen
Lång-Lasse i Delsbo
Pippi Långstrump
Syn přístavu
Vězení
1948 Främmande hamn
Hammarforsens brus
Hudba v temnotách
Lars Hård
Marknadsafton
1947 Livet i Finnskogarna
1946 Prší nám na lásku
Ödemarksprästen
1944 En dag skall gry
Excellensen
Flickan och djävulen
Mitt folk är icke ditt
Vi behöver varann

TV seriály

1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace