foto

Romain Ogerau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Une affaire de famille
2014 Piégé
2013 Lili Rose
2011 Když půlnoc dovolí
2010 Druhý svět
O lásce a vodě
2009 Taupe 2, La (TV film)
École du pouvoir, L' (TV film)
2007 Poslední gang
2006 Resonnances

TV seriály

2017 Les Engagés (TV seriál)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Vestiaires (TV seriál)
Zak (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Retraite anticipée (S05E15)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
En plein coeur (S03E06)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2015 Alésia: Poslední bitva (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace