foto

Bill Kerr

  • nar. 10.6.1922
    Cape Town, Jihoafrická republika
  • zem. 28.8.2014 (92 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Southern Cross
2003 Petr Pan
2001 Hon na Skase
1993 Clowning Around 2
1992 Za vodou
1991 Sladký mluvka
1990 Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)
1989 Heroes, The (TV film)
Kokoda Crescent
1987 Lehká jízda
Měsíc nad buší (TV film)
Running from the Guns
1986 Dobrodružství v zátoce
Double Sculls
1985 Relatives
1984 Kanec
Vigil
1983 Dusty
The Settlement
1982 Rok nebezpečného života
Save the Lady
The Pirate Movie
V poslední chvíli (TV film)
1981 Gallipoli
1975 Girls Come First
Melting Pot, The
1973 Ghost in the Noonday Sun
Tiffany Jones
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
1963 Doktor v nesnázích
Falešná ruka zákona
1962 A Pair of Briefs
1959 Kapitánův stůl
1957 The Shiralee
1956 Port of Escape
1955 The Night My Number Came Up
Ďáblové v oblacích
1954 You Know What Sailors Are
1951 My Death Is a Mockery
Penny Points to Paradise
1934 Silence of Dean Maitland, The
1933 Harmony Row

TV seriály

2009 Jesters, The (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
2001 Changi (TV seriál)
1998 Minty (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
1991 Králové řeky (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1986 Návrat do ráje (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
1983 Návrat do ráje (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1978 Obviněn a na útěku (TV seriál)
1977 Glenview High (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Compact (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - herec, a.z.
The Celluloid Heroes (TV film)
1982 Tracks of the Rainbow - vyp.
1980 British Greats, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Laugh Line (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky