foto

Józsa Hacser

  • nar. 4.4.1931
    Kispest, Maďarsko
  • zem. 4.3.2014 (82 let)
    Siófok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Szerelemtől sújtva
1997 A miniszter félrelép
1991 Szakíts helyettem (TV film)
1989 Csalással nem! (TV film)
1987 A nagy varázslat (TV film)
S.O.S. Szobafogság! (TV film)
1985 Hermelin (TV film)
Hudba života
1984 Mrňousek a nezbedníci (TV film)
1981 Minden egér szereti a sajtot (TV film)
1979 A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Ingyenélők (TV film)
Zelený dvůr
1978 Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1975 Muzsika az éjszakában (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Gúnyos mosoly (TV film)
1972 Szerelem jutányos áron (TV film)
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
A Hanákné ügy (TV film)
Alfa Romeó és Júlia
1967 Az özvegy és a százados
1966 Nem szoktam hazudni
1965 Nezačínejte si s láskou

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1984 Szálka hal nélkül (TV seriál)
Halászlé csípősen (E01)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Festés-mázolás (E03)
1980 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
1970 Kukori és Kotkoda (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)
Bözsi és a többiek (TV seriál)
Vendégségben (E02)
Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Superdům (E13)
Transmisní indikátor vůle (E09)
Autopatálie (E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace