foto

Vincent Lagaf

  • nar. 30.10.1959 (60 let)
    Mont-Saint-Aignan, Seine-Maritime, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marguerite
2012 Cher radin (TV film)
2010 Le Baltringue
1995 Le Surbook (TV film)

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Osons (TV seriál)
1993 La fièvre de l'après-midi (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Le grand concours des animateurs (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1987 Classe, La (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky