foto

Keiko Aizawa

  • nar. 22.11.1963 (55 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Batman - Gothamský rytíř
2004 Sakura taisen: Le Nouveau Paris
Steamboy
2003 Sakura taisen: Ecole de Paris

TV seriály

2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
2007 Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
2005 Eikoku koi monogatari Emma (TV seriál)
2004 Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
2003 Last Exile (TV seriál)
Saijúki Reload (TV seriál)
2001 Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
2000 Gensó maden saijúki (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky