foto

Tecu Inada

  • nar. 1.7.1972 (48 let)
    Hačiódži, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly
It's My Life
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu
Promare
2017 Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2: Kono subarašii geidžucu ni šukufuku o!
2015 Strike the Blood: Valkyria no ókoku hen
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
2013 Aura
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Koi Sento
Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
2009 Gekidžóban Macross F: Icuwari no utahime
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Tendžóbito to Akutobito saigo no tatakai
Tsubasa: Šunraiki
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Quiz Magic Academy: The Original Animation
Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Cubasa Tokio Revelations
Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Kiddy Grade I: Ignition
Kiddy Grade II: Maelstrom
Kiddy Grade III: Truth Dawn
2005 Cubasa Chronicle: Tori kago no kuni no himegimi
2004 Hidžikata Tošizó: Širo no kiseki
Interlude
2002 Blue Gender - Zrozen k boji
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
Turn A Gundam I: Čikjúkó
Turn A Gundam II: Gekkóčó
2001 One Piece: Nedžimakišima no bóken
2000 Kamen Rider Kuuga vs. the Strong Monster Go-Jiino-Da
1999 The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban

TV seriály

2020 Appare Ranman! (TV seriál)
OVER THE MOON (E13)
WE WILL STOP YOU!! (E12)
The Bridge to Hell (E10)
další epizody (7)
Dorohedoro (TV seriál)
Yatai de Ai Mashou (E11)
Ronrī Kaiman / Naitomea Bifō / Manjū Kowai (E10)
Aa, “Hana Kemuri” / Sutekina Mīto Pai / Chin Kinoko Shutsugen!! (E09)
Kami-tači ni hirowareta otoko (TV seriál)
2019 Babylon (TV seriál)
Fate/Grand Order: Zettai madžú sensen Babylonia (TV seriál)
Hataage! Kemono miči (TV seriál)
Jonšú renzoku special: Super sentai saikjó battle!! (TV seriál)
Kengan Ašura (TV seriál)
Otec (E24)
Ďábel (E23)
Na život a na smrt (E22)
další epizody (24)
Neko sentai: Vitatama (TV seriál)
2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Doreiku: The Animation (TV seriál)
Inazuma Eleven: Ares no tenbin (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
Mirai o motomete (S01E21)
Jočó (S01E20)
Kimi ga kaeta sekai (S01E19)
další epizody (21)
SSSS.Gridman (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Idol Time PriPara (TV seriál)
Isekai šokudó (TV seriál)
Seafood fry / Cream soda (E09)
Pikaia!! (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
Endride (TV seriál)
Kamen Rider: Ex-Aid (TV seriál)
Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Ojisan to Marshmallow (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Aoharu x Kikandžú (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Pikaia! (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
D-Frag! (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Dragon Collection (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
KutsuDaru. (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Sengoku Basara: Judge End (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Hatešinaki jami no kanata ni (E24)
Imitation gold (E23)
Kučibiru jo, acuku kimi o katare (E22)
další epizody (12)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Blood Lad (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Kanašimi ni cuba o kakero (E12)
Kawaí onna to jobanaide (E11)
Anata o motto širitakute (E10)
další epizody (12)
Mini Van (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Transformers: Go! (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Aquarion Evol (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Thermæ Romæ (TV seriál)
Zumomo to Nupepe (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Examurai Sengoku (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Buzzer Beater (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Macross Frontier (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Rekku (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (26)
2005 Air (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Buzzer Beater (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Episode 26 (S01E26)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (26)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Lamune (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Dan Dó!! (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Jumeria (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Samurai 7 (TV seriál)
Ueru! (E26)
Ochiru! (E25)
Chigiru! (E24)
další epizody (26)
School Rumble (TV seriál)
Zipang (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Bomberman Jetters (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
Tales of Eternia THE ANIMATION (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Macross Plus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky