foto

Erika Pápai

  • nar. 4.10.1959 (60 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kútfejek
1998 A templom egere (TV film)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1992 A skorpió megeszi az ikreket reggelire
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Oktogon (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
A rablólovag (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
Ragaszkodom a szerelemhez (TV film)
1985 Városbújócska
1983 Szép história (TV film)
1980 Fekete rózsa (TV film)

TV seriály

2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (S01E15)
Éjféli Cowboy (S01E14)
Veszélyes hazugságok (S01E13)
další epizody (15)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
Püspökkenyér (S03E02)
A feleség (S03E01)
1994 Öregberény (TV seriál)
A kölyök (S02E11)
A vadászat (S02E10)
Csirkevész (S02E09)
další epizody (11)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky