foto

Balázs Lengyel

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lajko - Cikán ve vesmíru
2017 Kojot
2016 A répa
2015 Dumapárbaj

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (50)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (12)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
Összetett célok = tartós siker (S02E01)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Szürke senkik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky