foto

Zsolt Végh

  • nar. 31.7.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soumrak
2017 Képtelenség
Měsíc Jupitera
2000 uristen@menny.hu
1999 Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)

TV seriály

2019 Egynyári kaland (TV seriál)
Elterelés (S04E08)
Anyák és apák (S04E07)
Vissza a városba (S04E06)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Sladký život (TV seriál)
Karma (S03E08)
Dolgozni rémes (S03E07)
Csak a hülyék folytatják a palávert, ha tudják, utána jön a pofon (S03E06)
další epizody (8)
2016 Tömény történelem (TV seriál)
Mátyás király és titkos ügynöke, Drakula / Koppány vezér és a felnégyelés-elméletek (S01E01)
Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
další epizody (8)
2015 Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (10)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2000 uristen@menny.hu

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
A csábítás iskolája (S02E07)
Kinek a pap (S02E06)
Isten útjai (S02E05)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 uristen@menny.hu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace