foto

Zoltán Rajkai

  • nar. 27.12.1969 (50 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lajko - Cikán ve vesmíru
2017 1945
Távol
2015 En passant
2014 Nem tűntem el - Richter Gedeon története
Parkoviště
2013 Couch Surf
2009 Ztracené časy
2008 Pánik
2007 Overnight
1996 Szökés a nagy árvíz idején (TV film)

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Candide kalandjai (TV seriál)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Sladký život (TV seriál)
Karma (S03E08)
Dolgozni rémes (S03E07)
Csak a hülyék folytatják a palávert, ha tudják, utána jön a pofon (S03E06)
další epizody (8)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
další epizody (5)
2014 Hacktion (TV seriál)
Egészség mindhalálig (S06E07)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Elvira veszte (S02E04)
2010 Állomás (TV seriál)
A férj (S02E13)
2009 Hajónapló (TV seriál)
Tűzvonalban (TV seriál)
Bűnösök és ártatlanok (S03E10)
Az éjszaka császára (S03E09)
Vihar előtt (S03E08)
2007 Született lúzer (TV seriál)
Nem a te napod / Robbanékony alkat (S01E03)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2019 Példát mutatva Európának - herec, vyp.
2017 Sága rodiny Manfréda Weisse (TV film) - vyp.
2016 A nevezetes névtelen - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky