foto

Keith Anderson

  • zem. 2007
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Burke and Hare
1969 Possessed, The (TV film)
1958 Zkáza Titaniku

TV seriály

1979 Murder at the Wedding (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 New Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Trial (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Man in the Mirror, The (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace