foto

Natalja Koreckaja

  • nar. 7.9.1976 (44 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Černobyl (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2007 Uroki obolščenija

TV seriály

2019 Taynaya lyubov (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Otkrytoje okno (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Protivostojanije (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Ostannij moskal. Sudnyj deň (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Ostannij moskal (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Čjornaja magija (S01E10)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky