foto

Jevgenij Gindilis

  • nar. 12.6.1966 (53 let)
    Ruské impérium

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Dubrovskij
Na dně
2011 Gromozeka
Pareň s Marsa
2008 Mucha
2007 Begljanki
Duška
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
2002 Letnij dožď
2000 24 časa
1999 Luna Papa
Východ-Západ

TV seriály

2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Dokumentární

2018 Выбирая Россию
2016 Sliškom svobodnyj čelovek

Herecká filmografie

Filmy

1999 Choču v ťjurmu

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Выбирая Россию

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky