foto

Andonis Anthony

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charismata
2015 Soldiers of the Damned
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2007 Instinct (TV film)

TV seriály

2017 Podfu(c)k (TV seriál)
A Family Affair (S01E10)
2015 World's End (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Chladný je hrob - 2. část (S01E08)
Chladný je hrob - 1. část (S01E07)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
Lost in Austen (TV seriál)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
2006 The Chase (TV seriál)
2005 Vincent (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Hollyoaks: Movin' On (TV seriál)
Linda Green (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky