foto

Sandy Kenyon

  • nar. 5.8.1922
    The Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 20.2.2010 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nepřítel
2008 Zprávy TV Onion
2004 Dick Van Dyke Show Revisited, The (TV film)
1998 The Scottish Tale
1985 Romance of Betty Boop, The (TV film)
1984 Down On Us
Může za to noc
1982 Here Comes Garfield (TV film)
1981 Lifepod
Loch Ness Horror, The
1980 Když se čas naplnil
1979 3rd Barry Manilow Special, The (TV film)
1977 Generál MacArthur
Last Hurrah, The (TV film)
1975 Ranč Deluxe
1974 Case of Rape, A (TV film)
Death in Space (TV film)
Honky Tonk (TV film)
1973 Breezy
Sweet Kill
Tom Sawyer
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
1967 Easy Come, Easy Go
1966 Nevada Smith
1959 Al Capone
Mission of Danger - a.z.
1952 Woman with a Sword (TV film)

TV seriály

1990 Good Grief (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Poručík Radar O'Reilly (S05E05)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Counterweight (S02E14)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Valley of the Shadow (S04E03)
1962 Room for One More (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Shelter (S03E03)
The Odyssey of Flight 33 (S02E18)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Crunch and Des (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1975 One Day at a Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace