foto

Dean Roberts

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dagenham
2017 Charismata
Stand Up
2016 Spojené království
2015 The Milky Way
2014 Top Dog
2013 Streetdance All Stars
2012 Inspektor Regan

TV seriály

2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2015 Londongrad (TV seriál)
The Interceptor (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2012 Raiders of the Lost Past (TV seriál)
2006 Mistři švindlu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky