foto

Péter Scherer

  • nar. 16.11.1961 (58 let)
    Ajka, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mi újság, kuflik?
Most van most
2018 Trezor
Valami Amerika 3.
2017 Egy kupac Kufli - vyp.
Kincsem - sázka na pomstu
2015 Argo 2
Az éjszakám a nappalod
En passant
Ranní horečka
2014 Búcsú
Gyászfilm
2013 Coming Out
2011 Bulvár (TV film)
Zkouška
2010 Igazából apa
Oda az igazság
Szinglik éjszakája
2009 Made in Hungaria
Papírkutyák
2008 9 és 1/2 randi
Casting minden
Para
2007 Buhera mátrix
2006 Ede megevé ebédem
2005 A 639. baba
Jeden den v Evropě
2004 Argo
Bitva u Moháče
Magyar vándor
Világszám!
2003 Revizoři
2002 Egérút
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz nincs csoki
Vstávej, kámo, nespi
2001 Poslední večeře u arabského šedáka
2000 Kurva! Komáři
uristen@menny.hu
1999 Gengszterfilm
Lucerna Páně v Budapešti
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1998 Derengő
1997 Balekok és Banditák
1996 Sztracsatella
1992 Az eltünt mozi

TV seriály

2020 Apatigris (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Tóth János (TV seriál)
Marketing (S01E23)
Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2016 Tömény történelem (TV seriál) - vyp.
Julianus barát és az elhagyott őshaza / Zrínyi Miklós és vadkanarcú felesége (S01E06) - vyp.
Báthory Erzsébet és a véres félreértések / Emese álma és a nagypéniszű turulmadár (S01E04) - vyp.
Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (10)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Büro boys (S04E07)
2012 Lakástalkshow (TV seriál)
Munkaügyek (TV seriál)
Akadálymentesítés (S01E24)
A túszejtö ügyfél (S01E08)
2011 Mindenből egy van (TV seriál)
2008 Presszó (TV seriál)
Hadüzenet (E11)
Jelenetek házasságokból (E09)
A nyitás napja (E01)
Állomás (TV seriál)
Az ördög neve: Gács (S01E07)
A polgi (S01E01)

Dokumentární

2011 Szovjet-magyar koprodukció

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky