foto

Michael Masters

  • nar. 7.8.1929
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 2.12.2003 (74 let)
    Arleta, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Oklamaný (TV film)
1986 Who Is Julia? (TV film)
1983 Cave-In! (TV film)
1981 Krásné sny
1980 Man with Bogart's Face, The
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1976 Norman... Is That You?
Polib mě... zabij mě (TV film)
1975 Lepke
1974 The Hanged Man (TV film)
1973 Set This Town on Fire (TV film)
Sssssss
1970 Macho Callahan
1969 Seven in Darkness (TV film)
Silent Gun, The (TV film)
1968 How to Steal the World - a.z.
1966 Znovuzrození
1965 Young Dillinger
1964 Sedm květnových dní
1962 Mandžuský kandidát
Ptáčník z Alcatrazu
Všechno se hroutí
1961 Sergeant Was a Lady, The
1960 Spartakus
1959 The Rookie

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1989 Dragnet (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Once a Hero (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace